Linkedin begrijpt holiday marketing!

Pas half wakker begin ik mijn dag als ware ik een autist met mijn dagelijkse online ronde: Dilbert=>Twitter=>Linkedin, heerlijk. En wat schetst mijn verbazing? Een wel heel bijzondere bezoeker heeft mijn Linkedin profiel bekeken!

Snow E. Mann

In eerst instantie dacht ik aan een user die de kerst troll uit hing zoals we die eerder dit jaar zagen. Maar omdat ik nu eenmaal hou van trolls, toch even geklikt. En dan krijg je deze prachtige pop up te zien!

happy holidays

 

Waar elk ander online bedrijf een als kerstgroet verkapte nieuwsbrief/spammail doet, weet Linkedin het WEL leuk te brengen. Kudo’s voor de marketeer die deze kerstwens overtreft!

Ps. Vrolijk kerstfeest 😉 Mijn goede voornemen voor volgend jaar is in ieder geval terug te keren als regelmatig blogger. (Niet tegen Marc zeggen).

Geef een antwoord

5 Comments