Meurende, plakkerige collega’s? Neem vrij!

Verbaasd Soms moet je de resultaten van een zinloos online polletje van een vacaturesite niet negeren. Vooral niet als het komkommertijd is of, zoals in mijn geval, als twee dagen tafelen je niet al te goed is bekomen. Daarom nu het volstrekt irrelevante resultaat van een online polletje met 700 respondenten, uitgevoerd door Nationale Vacaturebank:

Bijna de helft van de Nederlanders vindt het vervelend om collega’s gelukkig nieuwjaar te wensen door drie zoenen te geven of te krijgen. Een slechte adem, teveel parfum maar ook ongewenst te lang vasthouden zijn redenen waarom collega’s elkaar liever ontwijken aan het begin van het jaar.

O ja, meer dan 10% neemt vrij om deze hele toestand te vermijden.

En, zijn we weer een stukje wijzer geworden? Pfrrrt…

Geef een antwoord