De MonsterCoach gaat weg!

image Twee weken geleden schreef ik een artikeltje over het succes van de MonsterCoach; gisteren bleek dat de man die de MonsterCoach gestalte heeft gegeven (Freek Jordans) er binnenkort mee stopt.  Wat voor Monsterboard aanleiding is om een vacature voor een Carrière Coach bij Monsterboard te plaatsen met de volgende, volstrekt unieke alinea:

Na 1,5 jaar met plezier en succes samengewerkt te hebben met F. Jordans als MonsterCoach, is hij zelf toe aan een nieuwe stap in zijn carrière. Hij heeft anderhalf jaar met veel plezier en energie de rol van MonsterCoach vervuld. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een nieuwe prikkelende, enthousiaste en representatieve MonsterCoach die Monsterboard.nl vertegenwoordigt en onze werkzoekenden (online) begeleidt in hun carriere.

Ik heb althans niet eerder een vacaturetekst gezien waarin de voorganger zo nadrukkelijk en vol lof wordt uitgezwaaid. Een unicum? Hoe dan ook, er is ruimte voor een MonsterCoach! En natuurlijk alle succes voor Jordans bij zijn volgende stap.

Geef een antwoord

5 Comments