AamigoO neemt Adver-Online over

Logo en logotype AamigoO Group Na Corso en Source heeft beursfonds AamigoO nu Adver-Online overgenomen. Althans, de twee bedrijven voeren exclusieve gesprekken met als doel een overname van Adver-Online door AamigoO. En daamee lijkt AamigoO haar acquisitiedrift te hebben verlegd van payrollers naar vacature-resellers. Wordt straks ook Vonq ingelijfd of gaat het vizier hierna op totaal andere overnamekandidaten?

Volgens het gisteren verschenen persbericht wordt Adver-Online ondergebracht bij AamigoOservices; een uitzendplatform waarvan zeer recent een eerste release is gelanceerd:

Een overname van het 100%-belang in Adver zal een substantiële bijdrage leveren aan de strategie van AamigoO.Services

Onduidelijk is of het door Adver-Online ontwikkelde freemium ATS (HROffice) een rol heeft gespeeld bij de interesse van AamigoO in de vacature-reseller. En wat gaat er gebeuren met de relatie tussen de GoudenGidsBanen en Adver-Online bij een overname van laatstgenoemde?

Geef een reactie

6 Comments