Zijn werknemers in Europa dodo’s?

Jawel, dat zijn ze. Althans, als ik de resultaten van een onderzoek moet geloven dat door StepStone onder 8.000 deelnemers in acht Europese landen (Belgie, Zweden, Duitsland, Noorwegen, Nederland, Frankrijk, Denemarken, Oostenrijk) is uitgevoerd. Want daaruit blijkt het volgende:

Slechte sfeer binnen kantoren in Europa

Jawel, 42% is teleurgesteld in de sfeer. Maar blijft blijkbaar gewoon zitten in plaats van zijn/haar conclusies te trekken en het rit aan te nemen. En bedrijven hebben dus 42% van hun medewerkers die niet optimaal presteren. Wat een fantastische situatie!

Geef een antwoord

1 Comment
  • Thomas Bos
    says:

    Zit natuurlijk wel kern van waarheid in. Maar ja, dat wil Stepstone natuurlijk ook benadrukken zodat meer mensen van baan gaan veranderen. Alleen komen ze dan van de regen in de drup.