Omzet CareerBuilder groeit met 15%

Logotype CareerBuilder Terwijl Monsterboard worstelt met tegenvallende resultaten en de verstrekkende gevolgen daarvan laat CareerBuilder glanzende cijfers zien. Tijdens de presentatie van de kwartaalresultaat van haar moeder Gannett werd onder meer het volgende meegedeeld:

Total revenue at CareerBuilder was up about 15% in the quarter as they continue to increase their market leadership position in North America and their international expansion overseas. And the prospects for continued market share gains in 2012 at CareerBuilder look very promising.

En die 15% groei resulteerde in een omzet van zo’n $148 miljoen voor het 4e kwartaal van 2011. Een glanzend resultaat vergeleken met de stagnatie bij Monster. CareerBuilder heeft geen 6Sense en geen BeKnown. Maar CareerBuilder heeft wel een forse groei. Alleen niet in Nederland…

Geef een reactie