PwC op phishing expeditie?

Vanochtend verscheen een persbericht van PwC naar aanleiding van de publicatie naar aanleiding van een onderzoek onder Gen-Yers in een groot aantal landen. Interessant! Dus meteen de link in het persbericht gevolgd, waaruit blijkt dat ik nogal wat gegevens moet achterlaten om het rapport te krijgen:

PwC | inschrijfformulier

Afijn, ik wil het rapport graag inzien dus ik vul de gegevens maar in. Maar als ik dan vervolgens het rapport wil downloaden…

krijg ik dit te zien:

PwC | HTTP 404 page

Da’s een mooie pan! Geen rapport maar wel allerlei gegevens achtergelaten. Is PwC soms een phishing expeditie gestart? Of test het bedrijf haar eigen links gewoon niet voordat ze een persbericht de wereld inslingert? Hoe dan ook; ik heb gegevens achtergelaten in ruil voor een HTTP 404 page. Bijzonder slecht!

Geef een antwoord

1 Comment
  • Joost Blankenspoor - PwC
    says:

    Beste Marc, bedankt voor je opmerkzaamheid. De downloadpagina van onze publicatie bleek inderdaad niet te werken. We betreuren het dat bezoekers daardoor ‘Millennials op het werk’ niet hebben kunnen downloaden, want dat is natuurlijk wel onze bedoeling. Het probleem is vanochtend meteen opgelost.