Monster wordt almaar goedkoper. Voor LinkedIn?

Monster Kort na de presentatie van de teleurstellende financiele resultaten over het vierde kwartaal van 2011 kreeg Monster een serie aan downgrades van sellside analisten te verwerken: Oppenheimer van outperform naar perform, Deutsche Bank richtprijs voor aandeel Monster naar $5,00 (op dit moment is de beurskoers $6,67), Credit Suisse outperform met richtprijs van $10,00,  Avondale Partners van outperform naar market perform, Citigroup van neutral naar sell.

De beurskoers van Monster is ondertussen gezakt naar $ 821 miljoen. De beurskoers van LinkedIn is net iets meer dan het tienvoudige: $ 8,3 miljard. Monster past dus in de holle kies van LinkedIn. En Monster barst van de potentieel interessante assets voor Linkedin. Dus verlos Sal Iannuzi (CEO Monster) en de zijnen uit hun doodsstrijd! Ik kan het eenvoudigweg niet langer aanzien.

Geef een reactie