#RNOC: wegens gebrek aan succes herhaald

Dit is zo’n moment dat er echt, echt niets beters is te melden. Op zo’n moment doe je wat je eigenlijk niet had willen doen. En om van de eindeloze smeekbedes af te zijn van een tweetal kansloze recruiters die daarom maar een radiostation zijn begonnen. Inderdaad Martijn (smetvlek) Smit en Dennis (frontale lobotomie) Huijzers. Die het onzindelijke idee hebben opgevat om wederom een Recruitment Night of Comedy te organiseren. Wegens gebrek aan succes…

Er is zelfs een actiesite voor dit ‘spektakel’ waar ik met stijgende verbazing naar heb zitten kijken. Waarom? Nou, hierom:

Recruitment Night of Comedy

Een tokkie (geruchten spreken dat het de moeder van Huijzers betreft) die langdurig wordt gevolgd. Wat dit met recruitment of comedy te maken heeft, is mij volstrekt duister. Maar de heren hebben tenslotte een humor die mij wel vaker ontgaat…

Maar goed, de smeekbeden van Smit en Huijzers indachtig hier de informatie die ik van deze actiesite heb geplukt:

Recruitment Night of Comedy (RNOC) is een initiatief van Recruiters4Charity een groep recruiters die zich inzet voor goede doelen. Afgelopen zomer organiseerden we Recruiters @ the Beach en haalden we maar liefst €5.000 voor AMREF Flying Doctors.

Op 6 april zal de RNOC in het licht staan van lol, netwerken en natuurlijk ook een goed doel: Het Van Engelen Fonds. Deze stichting begeleidt (oa) kankerpatiënten en hun naasten op psychosociaal vlak, en faciliteert bij diverse hulpvragen rond kanker. Dat klinkt niet vrolijk, maar het dak mag er af in Den Haag, BINK VIJF HOOG. 6 april begint namelijk met een spetterende theaterline-up: cabaret, standup comedy en improvisatie theater.

Cabaret van de bekende cabaretière Kiki Schipper met Y Los Rubios & comedy en improvisatie theater van 4Improv en niet te vergeten The Voice of Recruitment Holland!

De presentatie van deze avond ligt in handen van Jan Heemskerk, hoofdredacteur van Playboy én theaterdier. Jan is bekend van zijn theater tour met Saskia Noort met hun stuk Jan & Saskia.

Afsluiten doen we met een knalfeest, muziek verzorgd door DJ Xzilver, AJ/DJ en onze headline-act de internationale top DJ Joyce-Mercedes!

Wil je dit ‘spektakel’ bijwonen (ik zie overigens geen enkel argument in bovenstaande lijst van minvermogenden) dan kan je hier een ticket kopen (EUR 20)

Geef een reactie

5 Comments
 • Martijn
  says:

  Marc,

  Even een correctie want zoals gebruikelijk heb jij het verkeerd. Ten eerste #RNOC wordt niet georganiseerd door Dennis en mijzelf. Echter door de leden van R4C waar inmiddels 20 recruiters zich hebben aangesloten. Een initiatief wat jou volledig ontgaan is, omdat jij alleen maar focus hebt om dingen af te zeiken. Ten tweede de dame op de foto was eigenlijk de grote verrassing dat is jou eerste vriendin. Het zuur dat jij spuwt heeft zo’n groot effect dat zij als een heuse tokkie nu door het leven gaat. 

  RNOC is een initiatief waar ontzettend veel mensen aan werken om geld in te zamelen voor een een goed doel en behoort mijn inziens alleen positieve aandacht te krijgen. Ik ben de lulligste niet, het volgende evenement dat wij organiseren zullen wij in het kader van jou doen en geld inzamelen voor het WNF. O nee het WNF zamelt geen geld in voor autistische dinosaurussen zoals jij.

  Ten aanzien van Line up ik weet dat jij een groot Corry Konings fan bent. Dat dance muziek niet jouw ding is. Inderdaad Corry komt niet optreden wel Joyce Mercedes en nog vele andere top gasten. Niet iedereen binnen de recruitment scene nadert de 60 zoals jij. 

  Nou topt 6 april,

  Martijn 

  • Simon
   says:

   Martijn,

   Je feestjes zijn, zo hoop ik voor de bezoekers, leuker dan je schrijfwerk. Interpunctie, stijl, woordkeus: nergens grappig en bovendien ontstijgt het nergens het niveau van een middelbare scholier. 

   Het is wellicht beter je druk te maken om de organisatie dan om de in vitriool gedoopte pen van de heer Drees. Dat komt het feestje en daarmee het goede doel dat jullie ondersteunen alleen maar ten goede.

   Mocht je in de toekomst opnieuw geconfronteerd worden met negatieve stukken op internet, denk dan eens terug aan de goede doelen die je hebt gesteund. Die malen niet om een aan jou gerichte sneer. En zijn blij met de reclame voor het evenement op het grootste recruitment blog van Nederland.

   Veel plezier op 6 april!

   Simon