#ehrm12: De eHRM conferentie

Logotype Emerce eHRM Op 15 maart is het weer zover; de jaarlijkse eHRM conferentie van Emerce. Voor een sfeerimpressie van de conferentie van vorig jaar verwijs ik graag naar deze artikelen. Zoals misschien bekend zal ik dit jaar niet aanwezig zijn; ik mijn portie conferenties voorlopig wel heb gehad. Daarom nodig ik eventuele stand-in bloggers van harte uit om hun bijdragen op RecruitmentMatters te plaatsen. Voor iemand die gek genoeg is om de verschillende sessies live-bloggend voor RecruitmentMatters te verslaan heb ik zelfs een gratis toegangskaart beschikbaar.

De conferentie vindt plaats in de Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, 2516 BB Den Haag.

Ondanks mijn afwezigheid heb ik toch nog enig voordeel kunnen bedingen voor RecruitmentMatters lezertjes. Emerce is weer zo vriendelijk geweest om een korting van EUR 50 aan te bieden aan lezers van RecruitmentMatters. Hiervoor is de actiecode: EHRM12XAZ nodig bij het inschrijven. Inschrijven kan hier.

Geef een reactie

5 Comments