JobTrack’s WC-eend ‘onderzoek’

JobTrack Waarom bezoek je een vacaturesite? We zullen misschien nooit alle redenen weten; maar ik durf er een goede fles champagne onder te verwedden dat een fors aantal bezoekers op een vacaturesite belanden omdat ze balen hebben van hun huidige baan. En welke conclusie trekt vacaturesite JobTrack op basis van een ‘onderzoek’ onder 1.032 respondenten (waaronder ikzelf):

Volgens ruim 50 procent van de Nederlandse werkzoekenden heeft de crisis negatieve effecten op zijn of haar loopbaan gehad. Zij zitten bijvoorbeeld vast in een baan waar zij niet tevreden mee zijn, of zijn hun baan kwijtgeraakt.

Is het niet fantastisch? Wij van WC-eend adviseren…

Geef een reactie

1 Comment
  • Maarten
    says:

    MIjn zeer gewaardeerde ex-collega’s van JobTrack inside sales zitten zelf inmiddels ook in dat schuitje aangezien ze te horen hebben gekregen dat JobTrack in zijjn geheel uit Diemen zal gaan verhuizen als onder van de centralisatiestrategie van Wegener…..