XING heeft nu ook (een soort) Apply with XING knop

Jawel, sinds twee weken heeft XING een (light) variant van de Apply with LinkedIn knop. En dat ziet er zo uit:

Apply with XING knop

Inderdaad, op traditioneel saaie Duitse wijze is er sprake van een afgezwakte variant. Waarmee je dus eigenlijk niet solliciteert maar je interesse in een vacature toont. Wat feitelijk geen enkel verschil is, maar dat terzijde. Verder is deze “Apply” with XING knop uitsluitend te gebruiken bij een vacatureplaatsing op de XING site zelf. Wat nogal een beperking is in vergelijking met de omnivore variant van LinkedIn.

Overigens roept deze actie van XING bij mij de vraag op hoeveel Apply with knoppen we in de toekomst gaan krijgen? Heeft ieder zichzelf respecterend professioneel (of ander) netwerk straks een dergelijke knop? Dan gaat het nog druk worden op een vacaturepagina…

Geef een reactie

5 Comments