#ehrm12: De eHRM conferentie van 2012

eHRM conferentieIk heb het al eerder gemeld; de eHRM conferentie die op 15 maart in Den Haag gehouden wordt. Waar Chris Stapper het ochtendprogramma als stand-in liveblogger voor RecruitmentMatters zal verslaan. En ik, geheel tegen mijn aankondiging in, waarschijnlijk een klein deel van het middagprogramma zal verslaan.

De reden voor deze change of heart? Ik moet van 14:00 – 14:45 op diezelfe eHRM conferentie acte de presence geven om samen met Quintin Schevernels (VNU Media), Lena Olivier (LinkedIn) en Gilbert van Straalen (Banenmatch) te discussieren over (het gebrek aan) toekomst van vacaturesites. Dat gaat vast heel erg gezellig worden…

En aangezien de dag wordt afgesloten met een keynote van Kevin Wheeler blijf ik de rest van de middag. Ik weet alleen nog niet helemaal hoe ik tegelijkertijd de paneldiscussie moet verslaan en daar een blog over schrijven…

Hoe dan ook; de conferentie vindt plaats in de Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, 2516 BB Den Haag. Waarbij Emerce weer zo vriendelijk is geweest om een korting van EUR 50 aan te bieden aan lezers van RecruitmentMatters. Hiervoor is de actiecode: EHRM12XAZ nodig bij het inschrijven. Inschrijven kan hier.

Geef een reactie

4 Comments