Indeed opent EMEA hoofdkantoor in Dublin

Logotype IndeedKijk eens aan, Indeed weet op een fraaie manier gebruik te maken van de rampzalige financiele positie waarin Ierland op dit moment in zit. De vertical search engine opent in Dublin haar EMEA hoofdkwartier, ongetwijfeld tegen zeer gunstige condities gezien de gigantische overcapaciteit van onroerend goed. Om nog maar te zwijgen van de zeer hoge werkloosheid (14,8% in januari 2012), waardoor de belofte om 50 banen te creëren ongetwijfeld nog een paar extra bonuspunten (en daarmee financiele kortingen) heeft opgeleverd.

De redenen worden natuurlijk veel fraaier verwoord door Rony Kahan (mede-oprichter Indeed):

Dublin has proved itself as an ideal location for high-growth technology companies like Indeed. Our new base gives us an opportunity to tap into an incredible source of talent, both locally and from the rest of Europe. This is an important step in our evolution and will help us to continue to be the best place for job seekers to find a job and for employers to find the right candidates. Establishing a strong presence in Dublin is critical to our continued growth in EMEA

Oops… sorry. Ik was even in slaap gevallen…

Het is natuurlijk veel interessanter om te zien wanneer Indeed haar nieuwe speeltjes richting Europa gaat brengen. Maar daarover wordt in het persbericht helaas niets gezegd.

Geef een reactie

8 Comments