Visual.ly: nu kan iedereen zinloze infographics maken!

 Logo en logotype Visual.ly Hoewel ik een oprechte hekel heb aan 99% van alle infographics, is het een trend die niet te stuiten lijkt. Maar zoals alle trends zal ook de hype rondom infographics op enig moment inzakken. Waarbij dat moment waarschijnlijk eerder aanbreekt als de overdaad aan infographics epische vormen aanneemt.

Enter visual.ly; infographics voor dummies. Een tool waarmee iedereen infographics kan maken. Volstrekt zinloos en overbodig; en juist daarom zal het in onze huidige samenleving een kort maar explosief succes kennen. Om daarmee hopelijk de infographic bubble met een grote knal te laten klappen. Ik kan niet wachten…

Ter illustratie van de volledige zinloosheid van Visual.ly; hierbij de via deze site gegenereerde infographic van mijn Twitter account. Waaruit onder meer blijkt dat ik verdomde oninteressant ben. En dat is altijd goed om te weten. Verder is het volstrekt zinloze paginavulling. Maar dat wisten we natuurlijk al:

SNAGHTML4ec577ac

Geef een reactie

2 Comments
  • Marieke
    says:

    Mijn vader is dus volgens visual.ly een rapper met een passie voor energydrankjes en muziek? Dan is er sowieso al iets mis met de manier waarop de informatie wordt verwerkt in dat programma..