Vandaag: Emerce E-HRM congres

Vandaag ben ik in Den Haag om voor Recruitmentmatters verslag te doen van het Emerce E-HRM congres. Dit alles omdat Marc zo vrijgevig was om zijn bloggerkaart af te staan.

Ik ga luisteren naar de inleiding door Paul Iske over/van het instituut voor briljante mislukkingen. In de tweede ronde ga ik naar de zaal van Bernadette Meertens en Christel Logemann, die vertellen over ‘Een loopbaanportaal voor medewerkers om hun eigen loopbaan te managen’. Hier hoop ik een link naar successiemanagement te leggen. De derde ronde geeft het woord aan de sponsors en hier bezoek ik Ronald Egas, die zal spreken over “non-spot advertising in recruitment, de cybercrime challenge”, naar ik begrepen heb een mooie succes story. Kiezen voor de vierde ronde was erg moeilijk, maar uiteindelijk ga ik naar Anne Britt petri, die iets zal vertellen over ‘de beleving van de recruitmentsite’, enorm actueel en ik ben benieuwd wat ik daar allemaal zal horen.

Maar goed, op naar Den Haag!

Geef een reactie