AamigoO neemt belang in Peerz

Logo en logotype AamigoO Group Een kleine twee maanden geleden was er de overname van Adver-Online.  En vanavond meldt het beursfonds dat zij een belang van 50% in Peerz heeft genomen, met het recht om binnen drie jaar dat belang tot 90% uit te breiden. AamigoO Group NV is dus nog altijd op overnamepad; waarbij na payrollers (Corso en Source) en een vacature-reseller nu een belang in een startup wordt genomen die 360 reviews mogelijk maakt.

Waar bij de overname van Adver-Online nog werd gesproken over een substantiële bijdrage leveren aan de strategie van AamigoO.Services wordt in het persbericht over de deelname in Peerz met geen woord gerept over de rationale achter deze nieuwe ‘acquisitie’. De wegen van dit beursfonds zijn (voorlopig) ondoorgrondelijk…

Geef een reactie

3 Comments
 • Ben
  says:

  Als beursfonds zou je inderdaad wat meer informatie en openheid verwachten. Daarentegen kan het het bijna niet anders dan dat het Aamigo platform hoge ogen moet gaan gooien. Eerst Adveronline, nu Peerz….. inmiddels marktleider op het gebied van contracting…… Gezien de verschuivingen tussen de vacature en de cv sites ligt hier wel een kans voor Aamigo. Kan er alleen de vinger niet opleggen hoe en wat…. het Aamigo platform is na een beta versie periode weer offline gehaald.

 • Mr T
  says:

  Het is duidelijk, ze weten absoluut niet hoe ze het moeten doen.
  Niet alles is te koop. Ze worden niet voor niets Cowboys genoemd.
   
  Wees er maar trots op.