#TruEurope, de unconference

Bill BoormanHoewel ik er vanzelfsprekend niet naar toe ga, wordt binnenkort een heuse Europese unconference gehouden: #TruEurope – The European Recruiting Unconference. Dit tweedaagse event gaat op 19 en 20 april in Brussel plaatsvinden. Geheel in stijl is er nog geen programma bekend; maar ik durf te wedden dat Gordon Lokenberg iets over mobile zal doen, Rob van Elburg op geheel onnavolgbare wijze international recruitment zal behandelen, Patrick Boonstra een battle gaat leiden en Bill Boorman vele t-shirts zal uittrekken.

Hoe dan ook; de gelukkige lezers van deze blog posting kunnen een korting van EUR 30 op de toegangsprijs van EUR 150 ontvangen door op de link Enter promotional code te klikken op de registratiepagina en daar RM-30 in te vullen. Dus… waar wacht je nog op?

Geef een antwoord

2 Comments
  • Oscar Mager
    says:

    Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat innovatieve Matching Techniques op basis van Natural Language Processing aan de orde komen en dat Privacy en Data Protection op Social Media vanuit de Europese Commissie worden belicht. Maar dit is natuurlijk slechts een greep uit het totale programma, dat inderdaad in stijl met de Unconference nog dagelijks uitbreiding krijgt 🙂 Tot slot is er ook nog een Track met Belgische bieren en andere ‘liquide middelen’, maar dat mag de pret verder niet drukken.