BranchOut gaat door Klout gemeten worden

Piramidespel BranchOut mag zich, vermomd als professioneel netwerk, in een steeds grotere belangstelling verheugen. De reden? Het piramidespel werkt zich nog altijd door het exponentieel oplopende deel van de curve en lijkt daarmee een waarde te bezitten die eenmaal geregistreerde BranchOut ‘gebruikers’ vervolgens niet kunnen ontdekken. Maar voor een wereld die zich uitsluitend met opppervlakkige verschijningen bezig houdt is dat veel te ingewikkeld.

Als gevolg van de exponentiele groei en de daaruit exponentieel toenemende belangstelling gaat Klout het piramidespel binnenkort aan haar reputatiemetertje toevoegen:

Kloout | Coming soon

En dat betekent dat de hijgerige Kloutscore jagers zich per direct bij BranchOut gaan aanmelden. Waarmee het piramidespel nog eerder haar apex zal gaan bereiken.

Geef een antwoord