Het is officieel, BranchOut = Jobster

Logotype BranchOut Toegegeven, de titel is lichtelijk overdreven. Tenslotte wist Jason Goldberg (voormalig CEO Jobster) maar liefst $52,5 miljoen op te halen en vervolgens te verbranden terwijl Rick Marini (CEO BranchOut) ‘pas’ $49 miljoen heeft weten op te halen. Inderdaad, $49 miljoen, want vandaag meldde het bedrijf dat in een derde investeringsronde maar liefst $25 miljoen is opgehaald.

Maar daarmee zit het bedrijf Jobster dus wel op te hielen. En tenzij ik me volledig vergis gaat BranchOut linea recta Jobster achterna; richting Deathpool. Met mogelijk nog een kortere shelf live aangezien BranchOut, in tegenstelling tot Jobster, niets meer dan een piramidespel is. Jobster had tenminste nog het vermoeden van intrinsieke waarde, waar BranchOut een onvervalste lege huls is. Een lege huls met een parabolische groei, hoewel Nederland alweer op BranchOut lijkt te zijn uitgestudeerd.

Geef een reactie

3 Comments