Reppify: scheduled maintenance?

Het stompzinnige artikel van Jeanne Meister over Klout bevat ook een vermelding van Reppify, een soort fusion van een reputatiemetertje a la Klout en een screening service. Eind maart heb ik Reppify bekeken maar had nog altijd niet de tijd gevonden om er iets over te schrijven. De vermelding in het betreffende artikel was echter de prikkel om dat alsnog te doen.

Helaas, het lijk erop dat Reppify alweer overleden is. Want hoewel Meister uitgebreid ingaat op de zegeningen van Reppify is dit alweer twee dagen lang de pagina die ik te zien krijg als ik bij Reppify probeer in te loggen:

Reppify | Scheduled maintenance

Het lijkt er dus op dat Reppify zichzelf richting Deathpool heeft verwezen. Niet alleen slaat Meister dus de plan grandioos mis met betrekking tot Klout, ze hemelt zelfs een service op die op het moment van publicatie van haar artikel al niet eens meer lijkt te bestaan. Two strikes, zou ik zeggen…

Geef een antwoord