Bol.com en Netwerven winnnen recruitment DIA

Beste recruitment site Ik ben vanochtend van mijn eetkamerstoel gevallen. Niet als gevolg van een stijgende leeftijd, maar door de uitslag van de Dutch Interactive Awards. In de categorie Recruitment heeft namelijk Bol.com gewonnen! Jawel, de site die met kop en schouders boven de andere genomineerden uitsteekt heeft gewonnen!! Dat is bepaald onverwacht, gezien de eerdere beschamende resultaten bij uitverkiezingen binnen het online recruitment domein (Gouden Cursor, Digitaal-Werven).

Maar dit keer dus niet. Waarmee niet alleen Bol.com en bouwer Netwerven eindelijk de erkenning krijgen die veel te lang op zich heeft laten wachten. Mijn vertrouwen in uitverkiezingen is weer enigszins hersteld. Hoewel, ik weet natuurlijk niet op welke gronden deze prijs is toegekend. Het juiste eindresultaat kan tenslotte ook worden bereikt op basis van een volstrekt onzinnige argumentatie zoals: “wij vonden dat dikke ronde mannetje zo leuk dat we de prijs aan Bol.com hebben toegekend. Ik ga maar eens even contact opnemen met Emerce.

Hoe dan ook, ik feliciteer Bol.com en Netwerven van harte met deze meer dan verdiende prijs!

Voor de geinteresseerde lezertjes, dit waren de vijf genomineerden in de categorie Recruitment:

Geef een antwoord

6 Comments