Dirk Velghe wordt topman VNU Vacature Media, update

Directie Mediafin

Dirk Velghe (tweede van links) wordt de eerste baas van VNU Vacature Media. Op dit moment is Velghe nog algemeen directeur van Mediafin. Dit bedrijf is een joint-venture van Rossel en De Persgroep; Mediafin is 33,3% aandeelhouder in Vacature.com. Overigens is de man helemaal rechts Christophe Glorieux, algemeen directeur Vacature.com.

Erik Hoekstra, de huidige CEO van VNU Media zwaait per 1 juli af. En daarmee wordt een Belgische uitgever dus verantwoordelijk voor de fonkelnieuwe combinatie VNU Vacature Media. Als dat maar goed gaat

Update (16:33): Dirk Velghe wordt CEO a.i. van VNU Vacature Media, De Persgroep heeft de intentie om een algemeen directeur Nederland tegen het einde van het jaar te benoemen.

Geef een antwoord

1 Comment