VNU Media komt in handen van De Persgroep

De Persgroep Nederland neemt VNU Media overKrijg nou wat!:

De Persgroep Nederland heeft met investeringsmaatschappijen 3i en HIG Capital overeenstemming bereikt over de overname van VNU Media (onder meer Nationale Vacaturebank, Intermediair, Tweakers).

Met VNU Media wil De Persgroep een nieuwe dimensie toevoegen aan de bestaande activiteiten op de vacaturemarkt in Nederland en België. Het doel is alle initiatieven op het gebied van recruitment communicatie onder te brengen in een nieuwe bi-nationale onderneming: VNU Vacature Media.

Later meer, ik moet even bijkomen van het lachen na lezing van de zinsnede een nieuwe dimensie toevoegen aan de bestaande activiteiten op de vacaturemarkt in Nederland en België. Welke bestaande activiteiten? Persgroep Banen? WerkenDichtbij?? Wervingswoorden??? Hahahahaha!

Later dus meer over dit bijzondere bericht. Is dit soms de reden van het vertrek van Quintin Schevernels? Of is het juist omgekeerd?

Geef een reactie

5 Comments