Volgens Cheesman is Monster niet te slijten

Joel CheesmanVerrek, Joel Cheesman is weer onder de bloggers gekomen. De man die zijn succesvolle recruitment blog Cheezhead aan de wilgen hing toen de positie van SVP voor Jobing langskwam is daar ondertussen alweer ruim een jaar weg en blijkt ondertussen een gratis SMS marketing service voor restaurants te runnen…

Maar daarnaast heeft Cheesman ook alweer enige tijd een Tumblr blog, waar zijn laatste posting de titel Forget LinkedIn. Here’s Who’s Buying Monster heet. En de titel is een stukje linkbait, want Cheesman komt tot de conclusie dat zich geen kopers zullen melden:

So who, one like me must ask, would buy Monster?

As far as I can tell, the answer is: No one.

Yeah, nobody. John Doe. The invisible man.

Eens zien of Cheesman met deze voorspelling zijn mojo heeft teruggevonden.

Geef een antwoord

1 Comment