Glued: Filip de Geijter #gluedrecruit

Logotype GluedNa de bombshell van Nardo Lambregts komt de Belg met het hoogste voorhoofd: Filip de Geijter (CEO Actonomy). Die het gaat hebben over … vacaturebanken. Niet helemaal duidelijk waarom De Geijter het in het Nederlandse over vacaturesites gaat hebben. Ik ben meer geinteresseerd hoe Actonomy de techniek achter GluedJobs heeft ingeregeld.

Het gaat over de vraag of vacaturesites al dan geen toekomst hebben. Waarbij ik een beetje de echo van Christiaan van Thillo (De Persgroep) lijkt te horen. Mogelijk niet verwonderlijk, het is tenslotte een collega Belg. Het is geen interessante presentatie, maar dat heeft in mijn geval vooral met de overbekendheid met de materie te maken. Inclusief de beperkte diepgang.

En natuurlijk het feit dat ik eigenlijk gewoon met die GluedJobs tool wil spelen. Wanneer horen we de URL waar we terecht kunnen?

Geef een antwoord