GluedJobs, wat eerste info #gluedrecruit

image Goed, even wat eerste info over GluedJobs ter afsluiting. Op dit moment worden 240 sitesgespiderd, dat aantal groeit nog dagelijks; er is ondertussen een vacaturehistorie van ongeveer zes maanden. De onderverdeling per type site (vacaturesite, uitzendsite, W&S site, werkgeverssite) is niet direct bekend. Hiermee heeft GluedJobs nog een lange weg te gaan als ik dit vergelijk met Jobfeed (die op dit moment bijna 10.000 sites spidert en natuurlijk vele jaren vacaturehistorie heeft).

Op de vraag hoe GluedJobs zich ten opzichte van Jobfeed positioneert geeft Nardo Lambregts (FlexService groep) aan dat GluedJobs meer een tool voor de dagelijkse operatie, terwijl Jobfeed meer een analyse applicatie is. En dan is er natuurlijk ook nog de prijs: een bedrag van EUR 0,79 (voor FlexService en/of Otys klanten EUR 0,69) per dag; een abonnement is per maand opzegbaar. En er is natuurlijk een gratis proefperiode van een maand.

Geef een reactie

2 Comments
 • Rob van Elburg
  says:

  Marc, 3 postjes en nog niets inhoudelijk geleden. Net de einde van de wereld voorspelling van de Mayas te boven…. krijg je dit.   
  Op 22 mei vindt iedereen elkaar
  Op 22 mei verandert de wereld van recruitment. Op een manier die niet eerder vertoond is.
   

  Is het echt schokkend of kan ik mij beter bezig houden met echt belangrijke zaken, zoals de linksback positie van Oranje?

  • Marc Drees
   says:

   Voorlopig is het beter om je met de linksback positie van Oranje bezig te houden. De wereld van recruitment verandert natuurlijk niet, er is op dit moment een low-cost alternatief voor Jobfeed gelanceerd die nog het nodige huiswerk moet doen om een serieus alternatief te worden. Hoewel ik het graag aan de dames en heren intermediairs overlaat om dat daadwerkelijk te onderzoeken. En zoals je weet stemmen gebruikers met hun voeten. Of is dat tegenwoordig met muizen? Of met gestures??