Oproep aan corporate recruitment managers!

Logo en logotype ERISandor Snoeren is al meerdere keren te gast geweest op RecruitmentMatters, maar deze keer doe ik uit zijn naam een TWEEDE oproep aan alle corporate recruitment managers van Nederland om een stapje vooruit te doen en zich als vrijwilliger aan te melden voor het invullen van een online survey.

Volgens zijn LinkedIn profiel is Snoeren Managing director van het European Recruiting Institute (ERI) en vanuit die rol komt dit verzoek. Want het onderzoek richt zich op de middelen/kanalen die recruitmentafdelingen inzetten bij het werven van personeel. In een poging om de effectiviteit van die middelen/kanalen vast te stellen en daarover te rapporteren. Om zo ons domein weer iets wijzer proberen te maken.

Wil je jezelf helpen door Snoeren te helpen? Stuur dan een mailtje naar snoeren@recruitinginstitute.eu. Uit naam van Snoeren alvast hartelijk dank daarvoor.

O ja, resultaten van het onderzoek zullen bij voldoende aanmeldingen ook hier op RecruitmentMatters gepubliceerd worden. Ik kan bijna niet wachten! Dus waar wacht jij nog op? Meld je aan!!

Geef een reactie