Duwen bij Jobbird of duwen bij Partij voor de Dieren?

Jan-Peter CruimingZo is er meer dan een maand geen persbericht, en zo knalt er plotseling een persbericht van Jobbird de ether in. Dit keer niet met een belediging aan collega-vacaturesites maar met het volgende bericht:

Arbeidsmarktinnovator Jan Peter Cruiming (46) is opnieuw lijstduwer voor de Partij voor de Dieren bij de Tweede Kamerverkiezingen in september. Ook in 2010 stond de Groninger ondernemer en publicist op de symbolische laatste plaats voor deze partij.

Altijd mooi, een maatschappelijk betrokken ondernemer! Alleen lijkt de timing wel erg ongelukkig nu Jobbird blijkbaar niet slechts geplaagd wordt door dalende vacature-aantallen, maar ook door het (blijkbaar onvrijwillige?) vertrek van Sander Poos bij de vacaturesite. En dat is in mijn optiek een aderlating wat mogelijk zelfs de stagnatie en daling van het vacaturevolume kan verklaren.

Maar er is meer; want dit is wat ik te zien kreeg toen ik naar Jobbird ging:

image

Er rammelt op dit moment wel heel erg veel bij Jobbird. Volgens mij is het beter om eerst de lekken te stoppen voordat er aan een lijst geduwd kan gaan worden

Geef een reactie

3 Comments
  • Bart @ Jobbird.com
   says:

   In reactie op de lelijke Drupal pagina die te zien was op Jobbird.com:
   We zijn ontzettend hard bezig de website qua snelheid te verbeteren. Onder andere door het cachen van pagina’s, zoals in dit geval de homepage.
   Helaas voor een aantal minuten in dit geval, de versie zoals de admin deze ziet. Dit mag uiteraard niet gebeuren, maar heeft niet tot veiligheidsproblemen geleid.
   Iedereen die gehoopt had onze database te legen 😉 heeft gezien dat daar helaas geen rechten voor waren.

   • Marc Drees
    says:

    Ik heb dat vanzelfsprekend direct getest, want als dat het geval was geweest had ik deze pagina zeker niet in het artikel getoond. Er was overigens alsnog heel wat te zien, maar inderdaad maar voor een zeer korte tijd.