Bianca Walks #truAmsterdam

Pijnlijke voetenJawel, binnenkort is er weer een unconference, in dit geval #truAmsterdam. En hoewel ik geheel volgens planning dit event aan mij voorbij laat gaan, wil ik wel graag aandacht besteden aan een goed doel dat op een bijzondere manier aan dit event verbonden is.

Bianca Eder is een taaie Oostenrijkse dame die al maanden in training is om over enkele maanden binnen 24 uur 100 km te wandelen voor de Alzheimer stichting. Inderdaad, volledig gestoord om in zo’n korte tijd een dergelijke afstand af te leggen. Maar alsof dat nog niet genoeg is wil ze voor dit doel ook nog eens EUR 5.000 bij elkaar sprokkelen. Een bedrag waar ze voorlopig nog niet bij in de buurt komt.

En daar komt #truAmsterdam om de hoek kijken. Want de organisatie heeft aan Bianca gratis 10 kaarten ter beschikking gesteld die zij mag ‘weggeven’. Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling, integendeel. Tenslotte wil ze dat streefbedrag zien te halen. Dus dienen die kaarten tegen schokkende bedragen door ons te worden afgenomen. Bedenk hierbij dat een normaal #truAmsterdam kaartje EUR 50 kost. Maar dat kan natuurlijk veel duurder!

Om het goede voorbeeld te geven koop ik 1 #truAmsterdam kaartje van Bianca voor de afbraakprijs van EUR 200, tenzij er voor alle tien de kaartjes hogere bieders zijn natuurlijk… Die kaart geef ik vervolgens weg aan diegene die zich volledig suf wil bloggen gedurende de twee dagen van #truAmsterdam, op 21 en 22 juni. Wat voldoende moet zijn voor minstens 8 (lees: acht) zinnige blogpostings op RecruitmentMatters. Dus…

O ja, bedenk ook nog eens dat de #truAmsterdam organisatie voor de eerste 10 gegadigden die via Bianca een kaartje kopen er een extra (gratis) kaartje bijgeeft! Mijn hemel, dat gaat een stormloop opleveren!! Nu weet ik dat recruiters 364 dagen van het jaar een soort zuunige Zeeuwen zijn. Maar laat dit dus die ene dag zijn om eens gek te doen en Bianca te helpen een goed doel te steunen. Wat dachten jullie ervan?

Dan nu dus de contactgegevens van Bianca Eder waar je haar kan bereiken voor die felbegeerde #truAmsterdam kaartjes. Of gewoon om een geldelijke bijdrage toe te zeggen zonder zelfs maar een kaartje te kopen. Want dat kan natuurlijk ook…

Bianca Walks (for Alzheimer)

De Facebook pagina van Biance Walks

Bianca Walks op Twitter

O ja; wie wil er zich twee dagen uit de naad bloggen?

Geef een reactie

3 Comments