Is Monster een winkeldochter aan het worden?

Dollars Het ondertussen bijna een maand geleden dat het gerucht (?) de markt in werd geslingerd dat LinkedIn interesse zou hebben in Monster. De daarop volgende explosieve stijging van het aandeel Monster op de beurs in New York is ondertussen vrijwel teniet gedaan; de beurswaarde van Monster is weer onder de $1 miljard gedaald. Het is de hoogste tijd voor een nieuw gerucht of eindelijk enige duidelijkheid of er daadwerkelijke interesse is in de vacaturesite.

De gevleugelde kreet dat een broedende kip niet moet worden gestoord kan natuurlijk ook hier van toepassing zijn. Maar in het geval van Monster lijkt de broedende kip (Sal Iannuzzi, CEO) op een nest nepeieren (imaginaire geinteresseerden) te zitten. Het duurt eenvoudigweg te lang. Monster lijkt hard op weg om een winkeldochter te worden.

Geef een reactie

2 Comments