Volledige cold turkey

Het komt vrijwel nauwelijks voor, maar vandaag heb ik vrijwel de gehele dag zonder mijn vertrouwde Internet-infuus moeten doormaken. Wat onbeheersbaar trillende vingers heeft opgeleverd, enorm grote pupillen en een droge mond. En een ongekende achterstand in alles wat zich in het beperkte tijdsbestek van een dag heeft afgespeeld.

Zoals de security breach van LinkedIn (dramatisch), een interview op Radio 1 met Jan-Peter Cruiming van Jobbird over een ongewenst effect van het Lente-akkoord (waar ik zo mijn vraagtekens bij zet), een herstel van de arbeidsmarkt  van 2014 (wat gewoon onbeschaamd koffiedikken kijken is) en nog veel, veel meer. En geen seconde tijd om erover te schrijven. Wat een hartslag van 180 met een bloeddruk van 120/200 oplevert. En adding insult to injury, ook morgen schort het me chronisch aan tijd. Dus als ik dit al overleef, weet dan dat ik mijn uiterste best doe om deze informatie-achterstand goed te maken. Maar dat het pas op vrijdag of zelf het weekend zal zijn voordat ik weer helemaal bij ben. Een gruwelijk vooruitzicht…

Geef een reactie

2 Comments