Je nieuwe medewerker via LinkedIn

We need youDit is een oproep aan al die corporate recruiters ‘out there’ om zich aan te melden voor de feestelijke jubileumeditie van de workshop Je nieuwe baan via LinkedIn. Nee, nee, dit is geen uitnodiging voor die recruiters om van baan te veranderen. Integendeel! Het is een uitnodiging aan recruiters om met deelnemers aan de workshop te speedmeeten. Confused? Lees dan dit:

Het basisidee is dat we in de morgen iedere werkzoekende offline (foto, video, visagie, styliste, elevator pitch) en online (LinkedIn profiel) pimpen, zodat ze in de middag klaar zijn voor de speedmeet met de recruiters. Die moeten eerst allemaal een verklaring tekenen dat ze niet selecteren op leeftijd en werkzoekende status, krijgen daarna een halve minuut om hun organisatie te pitchen en daarna mogen de werkzoekenden kiezen met wie ze willen speedmeeten.

En welke recruiter wil nou niet face-to-face met een groep sterk gemotiveerde werkzoekenden zitten? Aanmelden voor deze workshop (gehouden op 29 juni in Seats2Meet in Utrecht) kan via de Mindz site en natuurlijk ook via een LinkedIn event. Je kan ook even mailen met organisator en jubileumhost Bas Westland, via bas@2rise.nl.

Doen!

Geef een reactie