Meeste StepStone landen nu met BranchOut integratie

Logo en logotype StepStoneStepStone heeft blijkbaar niet slechts in Oostenrijk de koppeling met BranchOut geactiveerd, maar in vrijwel alle StepStone landen. Met één belangrijke uitzondering: Duitsland; verreweg het grootste land binnen StepStone. Maar het betekent blijkbaar dat StepStone zeer tevreden is over de nu drie maanden draaiende proef in Nederland (of met Totaljobs in de UK). Gezien het volstrekte ontbreken van enige social media buzz rondom BranchOut in Nederland lijkt dit echter bijzonder onwaarschijnlijk, althans in Nederland.

De logische volgende stap (over 3 maanden?) is natuurlijk het aanzetten van die koppeling op de Duitse site. De enige vraag is of tegen die tijd er nog wel een BranchOut over is. Tenslotte is de slagaderlijke bloeding waar dit LinkedIn kloontje op Facebook aan lijdt nog altijd niet gestopt. De site is in ruim één maand tijd ondertussen van 13,9 miljoen gemiddeld aantal maandelijkse gebruikers (MAU) naar 4,4 miljoen teruggezakt. Een verlies van 9,5 miljoen in slechts 45 dagen… Als de daling in dit tempo doorgaat is BranchOut leeggebloed voordat StepStone Duitsland aan de beurt is.

Geef een reactie