Erik Hoekstra wordt CEO De Telefoongids

Erik HoekstraHemeltjelief, er is teveel nieuws vandaag! Vandaag maakte De Telefoongids bekend dat Erik Hoekstra haar nieuwe CEO wordt. Wie Erik Hoekstra is? Foei, dat is de huidige CEO van VNU Media, die per 1 juli daar gaat vertrekken als gevolg van de overname van VNU door de Persgroep. En nu dus al een nieuwe baan heeft gevonden.

En wat gaat Hoekstra bij DeTelefoongids doen? Nou, dit:

Hoekstra die de laatste jaren VNU Media succesvol wist te transformeren van een print naar een volledig online bedrijf, krijgt diezelfde opdracht mee van de eigenaren van De Telefoongids, het online mediaconcern European Directories.

Ik wens Hoekstra vanaf deze plek alle succes bij deze nieuwe transformatie-uitdaging! Overigens gaat die nieuwe uitdaging pas op 15 september in. Tussen 1 juli en 15 september ligt een aantrekkelijke vakantie-periode…

Geef een reactie

2 Comments