Quintin Schevernels CEO bij Layar

Quintin SchevernelsGisteren was er de aankondiging dat Erik Hoekstra, CEO VNU Media, de nieuwe CEO bij De Telefooongids wordt; en vandaag is er het bericht dat Quintin Schevernels (tot voor kort COO bij datzelfde VNU Media) de nieuwe CEO van Layar wordt. De C-levels van VNU vliegen dus uit. Waarbij Schevernels een lang gekoesterde wens in vervulling ziet gaan; de CEO-positie.

En het is ook wel toepasselijk. Nee, niet vanwege de al aangehaalde match tussen de “printman” Schevernels en Layar Creator. Dat is uitgebreid te lezen in het persbericht. Nee, het is natuurlijk vanwege Nationale Vacaturebank. Die al in september 2009 met een Layar versie kwam voor werkzoekers. En dat was dus luttele maanden na de oprichting van Layar. Kijk, je moet even wachten maar dan krijg je ook wat. In dit geval dus de CEO positie!

Layar is een fraai bedrijf waar we als Nederland trots op kunnen zijn. Met nu dus een CEO die al jaren geleden liet zien nieuwsgierig te zijn naar dit soort technologie. Een fraaie combinatie waar hopelijk nog veel moois van te verwachten valt. Ik kan niet wachten tot de eerste zinvolle mobiele recruitment app met Layar verschijnt…!

Vanaf deze plek wens ik Schevernels alle succes in deze nieuwe uitdaging. Maak er wat moois van!

Geef een reactie