#truamsterdam #biancawalks

 

Logotype truAmsterdamEen half uurtje voor de uitdaging die Bianca Eder is aangegaan: de Dodentocht voor Alzheimer. Als je een beetje opgelet hebt, heb je BiancaWalks al een paar keer voorbij zien komen. Niet alleen op dit blog maar ook op Facebook, Twitter en haar eigen website.

Bianca gaat wandelen. Niet gewoon wandelen, 100 kilometer, 24 uur. Hiermee wil ze geld binnenhalen voor Stichting Alzheimer. Ze geeft aan dat haar eerste idee om 15.000,- euro binnen te halen misschien wat hoog gegrepen was. Vandaar dat ze de lat wat lager gelegd heeft, namelijk op 5000,-. Ook niet misselijk. Ze is nu op de helft, het gaat de goede kant op, maar ze heeft echt meer sponsoren nodig om Stichting Alzheimer echt te helpen.

Sinds ze social media actief inzet om verslag te geven van haar trainingen en schrijft over de soms grappige, soms ontroerende verhalen over haar ervaringen, krijgt ze veel reacties en dankbetuigingen van naasten of betrokkenen van Alzheimerpatiënten. Dit stimuleert haar (en mij) om het nog een keer onder de aandacht te brengen.

Bedrijven kunnen bij haar informeren naar haar sponsorplan, aangezien ze ook genoeg zichtbaarheid kan leveren via haar vele mediakanalen.

Particulieren zijn natuurlijk ook van harte uitgenodigd om te sponsoren. Voor meer informatie.

Dit gastblog is geschreven door Laurens Tienkamp die een dikke, dikke pluim krijgt voor het op het laatste moment inspringen om verslag van #truamsterdam. Super!

Geef een reactie