AamigoO scoort mantelovereenkomst bij overheid

Logo en logotype AamigoO Group AamigoO is de laatste tijd regelmatig in het nieuws geweest, ook hier op RecruitmentMatters. De nodige reactietrollen vinden het vervolgens nodig om met nog grotere regelmaat ‘boekjes’ open doen over het bedrijf. Waarbij persoonlijke aanvallen niet worden geschuwd, hoewel dergelijke reacties feitelijk meer zeggen over de commentatoren, zeker als deze ervoor kiezen anoniem te blijven…

Maar naast de nodige onduidelijke en vage ontwikkelingen binnen het bedrijf is er zeker ook positief nieuws over AamigoO te melden. Wat hiervan te denken:

Corso Informatica (Corso), een 100% dochteronderneming van AamigoO Group N.V., en Ordina zijn door overheidsinstanties geselecteerd als één van de voorkeursleveranciers voor het inhuren van ICT-personeel. De mantelovereenkomst heeft een looptijd van 2 jaar met een optie tot verlenging en een potentiële contractwaarde van 130 miljoen euro.

Dat lijkt me toch een gezonde ontwikkeling.

Geef een reactie

4 Comments
 • A
  says:

  Dit is echt een hilarisch commerciële grap, Marc hebben ze je onder druk gezet ?

  Dat Corso al jaren voor de overheid werkt is wel duidelijk en dat AamigoO hier op mee probeert te liften is enigszins duidelijk maar niet echt logisch.
  AamigoO heeft dit eerder geprobeerd toen ze net Source hadden overgenomen en een of andere aanbesteding bij de Nuon hadden, sterker… Source werkt al jaren voor dat soort clubs.
  Dan krijgen we enige maanden geleden de “Hack” van Dennis Albinus op Linkedin. Wederom grappig dat ze AamigoO op die manier in de publiciteit proberen te krijgen, helaas #fail. Moet je vooral bij PowNed willen gaan zitten, maarja dat blijken die rookies niet echt te snappen en het hogere management heeft het allemaal niet in de gaten en vooral te laat door, ach het gaat ze toch om het geld.
  AamigoO ambieert totaal niet dergelijk grote contracten als Corso doet en altijd al gehad heeft, waaronder de ING bij de Postbank/ING migratie/integratie. Dit gaat om grote contracten met minimale marges, dat is niet de strategie van AamigoO, alleen je moet wat als het niet gaat zoals je zou willen.

  AamigoO is een speeltje waar geld onder hangt, jaja, onder hangt want AamigoO zelf genereert niet zo veel, iets waar Sleeman, Bekkering, Albinus wel mee lopen te pochen.

  Ze hebben inkomsten nodig om iets te doen wat ze zo graag willen maar niet lukken wil. Maarten Wienbelt was zo gefrustreerd doordat hij Corso nooit over kon nemen, eruit getrapt is en momenteel wellicht nog meer gefrustreerd is door de Pauliana zaak, de boel nog steeds niet van hem is, etc.
  Het valt me op Marc dat jij hier ook in tuint, maar begrijpelijk als je al over de schreef gaat als je een mailtje krijg van Intermediar waar je zelf gewoon niet goed leest en de discussie op wilt starten alsof je Buckler naar de afgrond wil helpen.
  Ik vindt het vermakelijk, zoveel geld, zoveel idealen en het niet voor elkaar krijgen.
   

  • Marc Drees
   says:

   Waarmee wederom de reactietrol aanwezig is. Ik stel in jouw geval voor om of met eigen naam te reageren of gewoon te zwijgen. Ik snap de behoefte om individuen te willen beschadigen niet, en het feit dat er zoveel waarschijnlijke inside knowledge willens en wetens op straat moet worden gesmeten vind ik eerlijk gezegd ook beschamend. Dus stop met anoniem reageren of ga er vanuit dat jouw reacties hier niet langer verschijnen.

 • Steven
  says:

  Tsja, ze hebben een plek in een mantelovereenkomst met drie andere partijen “gescoord”. Dan is de kans aanwezig dat ze daar bij subaanbestedingen nieuwe deals uithalen, maar de mogelijkheid is ook aanwezig dat ze die allemaal verliezen van de andere partijen uit de mantel. Dus op zijn best is er een kans dat ze hier een deal uithalen.

  Om even a la van Gaal het verschil tussen een kans en een mogelijkheid te duiden 🙂 

  • Marc Drees
   says:

   Het is ongetwijfeld niets meer dan toegang tot het parkeerterrein, wat gebruikelijk is bij mantelovereenkomsten. Maar zonder toegang tot het parkeerterrein is er geen mogelijkheid om binnen te komen.