Banenmatch in het nieuw

Voor de goede orde, dit is de homepage van de vernieuwde site van Banenmatch, nog altijd de grootste freemium vacaturesite in Nederland. Maar als ik naar de rechterbovenhoek kijk heeft Banenmatch mogelijk internationale ambities…?

Internationaal of niet, binnenkort volgt een evaluatie van de vernieuwde site die er in ieder geval een stuk beter uitziet dan de vorige versie. Maar dat kon natuurlijk ook bijna niet anders:

Banenmatch | Homepage

Geef een reactie

9 Comments
 • Rogier Visser
  says:

  @allemaal

  Allereerst dank voor de reacties. Zowel positief als negatief.

  Met betrekking tot degene die de moeite hebben genomen om opbouwende kritiek te geven, hier doen we wat mee. Een veelgehoorde zijn de  lettertypes, kleuren en onrustig ogende site. Hier luisteren we naar en zullen aanpassingen maken die hierop inspelen. Teksten die verkeerd staan of typefouten horen we ook heel graag. 

  De minder opbouwende en soms grove en/of stekende opmerkingen laat ik links liggen. In het bijzonder opmerkingen van Herman kan ik helaas al een tijdje niet meer serieus nemen…:)

  Iedereen die ons direct wil benaderen met tips en/of kritiek. We zijn bereikbaar op 010-3400039 of mail mij direct op rogier@banenmatch.nl

  De aankomende weken word een hele rits aan zaken verbeterd en verder verfijnd.

  Groet
  Rogier
   

 • Nicol de Voor
  says:

  Beste Vincent,
  Over de techniek heb ik nog geen opmerkingen gelezen, volgens mij zijn daar i.d.d. geen op- of aanmerkingen op?! En even persoonlijk: ik weet echt wel wat voor techniek er achter vacaturebanken en recruitmentsites schuil gaat, aangezien ik er totaal al een aantal jaar zo’n 8 / 9 onder m’n hoede heb.

  Het gaat om de uitstraling door beelden, kleur, lettertypes en teksten waar men (en ik) over valt. 

  Reacties richting Banenmatch worden veelal niet gelezen, althans mijn ervaring is dat op tweets en mentions niet wordt gerageerd. Daarbij geloof (en hoop) ik dat de mensen van Banenmatch dit blog en de reacties erop wel zullen lezen.

 • Vincent / Jobselectie
  says:

  Heren fantastisch dat er een nieuwe site staat! Mijn complimenten!

  Jeetje wat zijn sommige van jullie een stelletje negatieve bloggers zeg. Echt ongelofelijk! Volgens mij hebben jullie geen idee wat voor een techniek er achter een dergelijke site schuil gaat. Indien je daadwerkelijk een steentje wil bijdrage aan een verbeterde site, stuur dan een mail naar Banenmatch met je feedback i.p.v. die negatieve frustraties in dit blog bericht.

 • Freeks
  says:

  Ik heb even door de site gebladerd (letterlijk even, 10 minuutjes).
  Eerste versie: 4.0
  Nieuwe versie: 4.5
  Toch vooruitgang! 
  – Veel spelfouten
  – Kleuren die niet matchen
  – Kleuren bij verkeerde elementen gebruikt
  – E-mails en teksten die lachwekkend zijn
  – Ooit van formulieropmaak gehoord? –> Nee
  – Veel gemis op conversie (vrijwel elke pagina)

  Ik kan nog wel even doorgaan maar daar heb ik nu de tijd niet voor. Een tip aan banenmatch: Huur een professioneel webbouw bedrijf in en laat het niet doen door je neefje van 12.

 • Bart
  says:

  Ik vind dit wel een absolute verbetering en redelijk veel innovatieve tools die erin zitten.

  Wel deel ik de mening van John dat het veel meer rust geeft als je minder verschilende letter types gebruikt.

  Eh…Herman,geef jou website eens door…ben ik heel benieuwd naar maar waarschijnlijk nog in de maak??

 • Nicol de Voor
  says:

  Druk, chaotisch, goedkope buttons met zodanig kleurgebruik dat elke regenboog steil achterover slaat: van één van de grotere vacaturesites had ik meer verwacht. 

  En de introductiemails richting zowel werkgever als werkzoekende zijn een reflectie van de website. Met je muis over buttons gaande, zie je dat deze zijn opgeslagen als respectievelijk blij.jpg, site.png en meld-me-aan-button.png. Tikfouten die in consequent worden herhaald: chatfuntie. Het woord cv dat steevast met twee hoofdletters wordt geschreven als CV. Shall I continue, nee, deze website lijkt mij de moeite helaas niet waard. Gemiste kans!