Banenmatch boven 50.000 vacatures….

Geef een reactie

15 Comments
 • Freeks
  says:

  Ik moet me toch aansluiten bij het kritiek. Jullie staren je blind op het vacaturevolume terwijl de website onder de maat is (overigens bedoel ik hier niet alleen banenmatch, ook jobbird..). Doe mij maar een vacaturebank met 10k vacatures die goed in elkaar zit (usability, SEO, en daadwerkelijk HANDIG) dan een grabbelbak met 50k vacatures, gratis of niet.

 • Gilbert
  says:

  @Peter…oh nu weet ik wie je bent!
  Handig die ip adressen checker….hoop dat het weer een beetje met je gaat man.Nooit verwacht jou hier te vinden.

  Nou fijn weekend,rust lekker uit,kun je maandag weer fris aan de slag…

  ps mail me anders even spreken we wat af….       

 • Peter
  says:

  @gilbert van straalen grappig dat je überhaupt zoiets durft te roepen als “wat heb jij bereikt”. Vind jij, Gilbert van straalen, dan dat jij iets hebt bereikt met banenmatch?? Als dat idd het geval is onderstreep je het verhaal dat alles bij julie draait om wie heeft de grootste… Prutsers!

  Ps. De reden dat ik anoniem blijf is vanwege het feit je het dichter bij huis moet zoeken dan dat je nu denkt…..:)

 • Gilbert
  says:

  Hey daar is anonieme Herman weer….tja als je nou iets zou zeggen met inhoud dan heb je gelijk,helaas heb ik dat bij jou nooit terug kunnen vinden.

  Ik begrijp niet waarom je niet gewoon durft te zeggen wie je bent en wat jij dan allemaal al bereikt hebt….eh ik snap het eigenlijk wel ha ha ha

  Die Herman + 1    

  • Herman
   says:

   Wat is de toegevoegde waarde van iemands echte identiteit? Kijk naar de inhoud: die zegt iets als “ga eens iets aan de kwaliteit doen ipv de kwantiteit”

 • Peter
  says:

  Wat een stelletje prutsers zijn jullie (ja jullie decadente jongetjes van die armoedige vacaturebankjes) toch!!

  elkaar maar blijven pleasen met complimentjes maar ondertussen schiet deze discussie zijn doel volledig voorbij….

  Ga eens werken aan jullie site… is namelijk focking slecht!!!!!

 • Ben Storm
  says:

  Wat is het toch fijn dat het alleen maar om de kwantiteit lijkt te gaan en niet om de kwaliteit… Nee, wat dat betreft is gratis dus echt zonder waarde…

   • Rogier Visser
    says:

    @herman, ik zou +100 geven. want zoals al vaker gesteld doen we met jouw opbouwende kritiek toch niks….. ( wie o wie is Herman)…
     
    @ben, je hebt helemaal gelijk. Kwantiteit alleen is niks.. Toch is het een interessant gegeven om te zien hoe Freemium ervoor weet te zorgen dat een behoorlijk groter aanbod online komt te staan. Iets wat de kwaliteit mbt de werkgever en werkzoekende uiteindelijk tegemoet moet komen. Vooral en bij voorkeur door een keur van werkgevers met vacatures die hiervoor geen plaatsing deden bij anderen vanwege de veel te hoge prijzen. Ondertussen is Banenmatch continu aan het werk aan het verbeteren van het rendement voor zowel werkgevers als werkzoekenden. En wederom zeg ik weer op dit blog, iedereen die  een idee heeft wat daarin nog mist of beter moet, let us know! Zo krijgen we het beter voor iedereen.

 • Rogier
  says:

  @marc @anne…..

  Het getal klopt inderdaad niet. Zal snel weer op het juiste aantal staan….
  Dit is overigens gewoon een kijkje in de nabije toekomst. Moment dat het wel klopt komt snel dichtbij!

  Rogier 

 • Anne de Vries |Jobbird.com
  says:

  @ Marc Dat is wel raar als je op alle vacatures zoekt, dan krijg je 1711 pagina’s met 25 vacatures per pagina. Ik was niet erg goed in wiskunde B, maar 25 x 1711 is geen 50.000.
   
  Wel goed om te zien dat steeds meer bedrijven ook kiezen voor de gratis vacaturebanken!