Je nieuwe baan via LinkedIn, workshops

Bas Westland, nieuNa de nodige introducties gaat het echte programma van start, eerst met een aantal tricks en tips van LinkedIn en vervolgens met de start van een aantal workshops. En elk van die workshops is bedoeld om de werkzoekenden beter voor te bereiden voor die speeddates. En dit zijn de workshops: oefen je elevator pitch met een jobcoach, maak een briljante profielfoto, pimp your IRL presence met visagie en kledingadvies, LinkedIn profiel boost door trainers, zoek een buddy uit.

Overigens ga ik me niet mengen in enige workshop, want dat is puur voyeurisme. Ik vind het briljant hoeveel vrijwilligers aanwezig zijn om invulling te geven aan deze workshops. En Seats2Meet die om niet haar ruimtes beschikbaar stelt. Waar is het UWV WERKbedrijf om dit soort initiatieven te subsidieren, stimuleren, kopieren, etc.?

Geef een reactie