Je nieuwe baan via LinkedIn

Bas Westland, nieu Ik zit vandaag op het ‘event’ Je nieuwe baan via LinkedIn in Seats2Meet. En ik heb in de introductie niet geleerd dat de Bas Westland, organisator van dit event, heel goed is in afpersen. En dat is exact waarom ik hier zit, want Westland heeft mij bijzonder slim afgeperst om hier aanwezig te zijn. Tenslotte had ik geruime tijd geleden besloten om nooit meer op events aanwezig te zijn. Maar hier zit ik dan, in de centrale en overvolle (en warme…) zaal van Seats2Meet waar vraag en aanbod bij elkaar worden gebracht.

Want dat is wat Je nieuw baan via LinkedIn doet. Werkzoekenden en wergevers in dezelfde ruimte bij elkaar brengen. De ochtend is volledig gericht op werkzoekenden; waarbij allerlei vormen van ondersteuning worden gegeven om zichzelf zo goed mogelijk richting werkgevers te presenteren. De middag begint met pitches door werkgevers (vertegenwoordigd door recruiters) die hun bedrijf en beschikbare banenen kunnen promoten. Vervolgens zijn er speed meets waarbij werkzoekenden de voor hen interessante bedrijven/recruiters selecteren.

Dat is het dagprogramma, ik ben bijzonder benieuwd.

Geef een reactie