Roos van Vugt vertrekt bij Deloitte

Roos met giraffenekSocial media monster (denk: koekiemonster) Roos van Vugt heeft op haar spinnewebbenblog Roos Knows haar vertrek bij Deloitte aangekondigd. Na 3,5 jaar en een pad dat van employer branding naar social media profeet leidde, stapt Roos over van Deloitte naar SocialEmbassy. Waar ze iets gaat doen…, maar wat precies blijft volstrekt onduidelijk. Roos is wat roestig als het om bloggen gaat…

Roos doet mij altijd een beetje aan Robert Scoble denken. Overal aanwezig, alles uitproberen. Alleen er nooit over schrijven (dit overigens in tegenstelling tot Scoble), hoewel ik toch regelmatig (en ondanks een dubbele hernia) op mijn knietjes in Durgerdam heb gelegen om haar ervan te overtuigen dat een blogposting toch echt noodzakelijk was. Helaas werden mijn smeekbedes vrijwel altijd met bijzonder korte reacties (sommigen spreken van tweets) beantwoord. Die reacties waren vrijwel altijd afwijzend overigens.

En dat is natuurlijk jammer, hoewel ze zich mede daardoor bij SocialEmbassy ongetwijfeld heel erg thuis zal gaan voelen. Waarom? Nou, deze conversation agency heeft een blog dat maar zeer spaarzaam wordt bijgehouden. En dat moet voor Roos ongetwijfeld als een warm bad aanvoelen!

Beste Roos, van harte gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging. En probeer die social media kennis maar eens binnen het online recruitment domein bij SocialEmbassy klanten naar binnen te pompen. Komen we elkaar tenminste nog eens tegen. En kan ik weer lekker zeuren om een blogje…

Geef een reactie

4 Comments
 • Frank de Bie
  says:

  Lijkt me een leuke stap en Roos’ haar CV heeft alles in zich om daar wat moois van te maken, top en gefeliciteerd!

  @ Marc: bel Roos even op dan kun je dit haar gewoon even in een één-op-één vragen zodat niet de rest van de bezoekers van deze site jouw persoonlijke frustraties hoeven mee te beleven! Voor de rest lekker gewerkt vandaag en een tevreden en voldaan gevoel?

 • Gijs Notté
  says:

  SocialEmbassy & Roos lijkt me een match made in haven. Al gaat ze daar alleen de koffie rondbrengen, dan klopt het al.
  Gefeliciteerd & succes Roos!

 • roos van vugt
  says:

  dank je Marc, een andere reactie had ik natuurlijk ook niet verwacht! Na september gaan SocialEmbassy en ik laten weten wat onze plannen zijn 🙂 vooral meedraaien met de drukte daar… gewoon werk aan de winkel en vast iets met social. 

  • Marc Drees
   says:

   Werk aan de winkel, iets met social… Allemaal bijzonder vaag… Maar begrijp ik hieruit dat je iets gaat doen bij SocialEmbassy wat SocialEmbassy op dit moment nog niet doet? O ja, en hoe gaat die nieuwe rol bij SocialEmbassy eigenlijk heten?
    
   Vragen, vragen. En een social media ‘goeroe’ zoekt toch hopelijk altijd naar transparantie? Dus…