Een infographic op RecruitmentMatters, 1 keer…

dood Ik heb een fucking bloedhekel aan infographics; het is een soort knieval aan de alfaatjes en gammaatjes die nooit fatsoenlijk met cijfers om hebben kunnen gaan en daarom plaatjes nodig hebben om hun pea-sized brains de meestal ultiem simpele materie te kunnen laten begrijpen. Maar voor deze infographic maak ik een uitzondering. Misschien omdat mijn oudste dochter mij er op attent maakte, maar mogelijk ook vanwege de inhoud.

Dus daarom, bij wijze van volstrekte uitzondering, een infographic op RecruitmentMatters. Ik zal dit compenseren door vele grafieken waar dezelfde alfaatjes en gammaatjes absoluut geen chocola van kunnen maken. Gewoon, als boetedoening.

h/t @floordrees

Geef een reactie

3 Comments
  • Reza
    says:

    Wie is eigenlijk de hoofdschuldige bij een zombie hire? Toch zeker het bedrijf zelf dat zo’n zombie door 3 a 4 soll.rondes laat glippen. En, hoe zit het met die trend van RPO en interim recruiters……. ooit voorgekomen dat een bedrijf de total zombie damage heeft proberen te verhalen op de ingehuurde inetrimmer of RPO partij?