Gaat Silp een “BranchOut” doen?

Hebben we net de BranchOut hype achter de rug, lijkt het volgende LinkedIn kloontje op Facebook met een piramidespel te zijn begonnen. Ik heb het over Silp, een LinkedIn kloontje met Identified trekjes. Die de onderstaande explosieve groei van haar monthly active users (MAU) laat zien:

Monthly active users (MAU) van Silp, 27 mei 2012 – 1 augustus 2012

Monthly active users (MAU) van Silp, 27 mei 2012 – 1 augustus 2012

We weten ondertussen dat spotten met de zwaartekracht heel slecht kan aflopen; BranchOut is daar het (nog altijd) levende bewijs van. Maar het lijkt er ernstig op dat Silp een bladzijde uit het spamboek van BranchOut heeft gekopieerd. En nu haar eigen boom en bust cyclus gaat doorlopen.

Ik zal het in ieder geval op de voet gaan volgen.

Geef een reactie

1 Comment