Joel Cheesman is nu een “hired gun” blogger

Logotype JobScoreHoewel Cheesman na bijna drie jaar stilte weer af en toe iets van zich liet horen, is het te verwachten dat vanaf nu de frequentie weer aanzienlijk zal gaan toenemen. Want ATS-leverancier JobScore meldt vol trots dat zij Cheesman heeft weten vast te leggen als blogger voor haar corporate blog. Waarbij het bedrijf vol trots het volgende meldt:

We’re hiring Joel in a somewhat unique way.

Joel is not a journalist, industry analyst or corporate shill – he’s a blogger, through and through.  Joel has a strong voice and he’s not afraid to step on toes, break china, or out-and-out taunt someone to punch him in the face.

We’ve asked Joel to serve the recruiting community by independently creating content to inform, entertain and stoke intelligent debate.  That means he’s going to write things that don’t make everyone happy  – and we believe that, for the most part, that will be a good thing.

However, it’s important to understand that Joel is not an employee of Jobscore, and what he writes are his opinions alone… we’ve specifically asked him to write what he sees and he thinks – not what we want.

Dus als Cheesman tot de ontdekking komt dat JobScore een ballentent is, dan mag hij daar ook over schrijven?

Geef een reactie

1 Comment