Waar blijft die MT gamechanger toch?

Logotype Management Team Vorige week werd op Management Team de mogelijkheid tot stemmen op de gamechanger gesloten met de toezegging dat deze week de uitslag bekend gemaakt zal worden. Maar… deze week is gekomen en gegaan en nog altijd is er geen gamechanger bekend gemaakt door Management Team. Is er een kink in de kabel gekomen? Wat is de reden van dit onverwachte uitstel?

Jobbird zal ongetwijfeld al een persbericht klaar hebben liggen om in het geval van winst door Jan-Peter Cruiming de wereld te laten weten dat de man die de vacaturemarkt [blijft] opschudden met verrassende concepten de terechte winnaar is.  Tenslotte zal de freemium vacaturesite geen enkele gelegenheid voor free publicity aan zich voorbij laten gaan.

Geef een reactie

3 Comments