Iemand een mening over toekomst Werk.nl?

Logotype iBestuur Op iBestuur is Marieke Vos een soort crowdfunded artikel aan het schrijven over de toekomst van Werk.nl, als het toekomstig geforceerd dominante kanaal van dienstverlening voor UWV WERKbedrijf. Wat overigens uitlsuitend gemotiveerd is door bezuinigingen en niet door enig intrinsiek voordeel voor de doelgroep die het UWV WERKbedrijf bedient. Maar dit geheel terzijde…

Het door Vos te schrijven artikel wordt dus grotendeels opgebouwd uit de reacties van bezoekers, en daarom leek het me een goed idee om hier een uitnodiging te plaatsen voor eenieder die zich geroepen voelt een reactie te plaatsen op de gestelde vragen of op reacties van anderen. Iedereen heeft een mening, geef de jouwe.

Het artikel is hier te vinden.

Geef een reactie