CompanyRating is eindelijk uit haar lijden verlost

grafzerk Het blad Intermediair verdwenen, talloze ontslagen, frommelsites gesaneerd, andere frommelsites verkocht en dan nu ook het onvermijdelijke einde van CompanyRating. De site waarvan ik mij eind mei retorisch afvroeg of deze in leven zou blijven bij De Persgroep; wetende dat het slechts een kwestie van tijd zou zijn tot de stekker er uitgetrokken zou worden. De site die eigenlijk sinds haar lancering een zombie-achtig bestaan leidde is dus eindelijk uit haar lijden verlost. Wat een opluchting!

En daarmee kan CompanyRating worden bijgezet in het massagraf van de Nederlandse werkgeversvergelijkers. Waar ondertussen Jobber, Jobinsider en Werkbeoordeling al geruime tijd liggen te vergaan. En het waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd is voordat RateYourCompany en 360inc hier ook terecht gaan komen.

Geef een reactie

4 Comments