Oproep aan alle inschrijvers iHR competitie

HR Tech EuropeOp 25 oktober wordt tijdens HR Tech Europe 2012 uit de inschrijvingen van de newest, most innovative start-ups and the IT applications they offer for those in the business of HR management de winnaar gekozen. Die winnaar wordt gekozen uit zes genomineerden die tijdens het event hun pitch moeten geven voor een deskundige jury. Maar… het aantal inschrijvingen is aanzienlijk hoger; minimaal 22 bedrijven hebben hun toepassing bij HR Tech ingeschreven.

Het leek mij leuk om van alle inschrijvers een review te maken in de aanloop naar HR Tech Europe, maar de organisatie wil uitsluitend de namen van de zes genomineerden vrijgeven. Daarom roep ik alle bedrijven die zich hebben ingeschreven op om zich via een reactie op deze blog posting te melden. Tenslotte is een competitie die zich voor het grootste deel achter gesloten deuren afspeelt geen competitie. En het is lang niet altijd de winnaar die uiteindelijk ook commercieel succesvol blijkt.

Laat van je horen!

Geef een reactie

4 Comments